Fujitsu

 

 

 

De Aspire 7745 biedt high-definition weergave op een 17,3-inch breedbeeldscherm, en combineert dat met prachtig surroundgeluid voor geweldig entertainment. Deze excellente notebook voert u mee naar een nieuwe wereld vol digitale entertainment en communicatie, met behulp van de geavanceerde Intel® Core™-processor, het optionele Blu-ray Disc™-station en de betrouwbare connectiviteit.

De 13.3-inch TravelMate Timeline 8372T is de ideale notebook voor mensen uit het MKB die veel onderweg zijn. De uitstekende prestaties van de Intel® Core™-processor gaan vergezeld van geavanceerde grafische technologie, toonaangevende beveiligingsvoorzieningen en goede beheermogelijkheden in een betrouwbaar en milieubewust platform. Deze dunne en lichte notebook heeft een batterijduur van 8 uur, wat perfect is voor bijvoorbeeld zakelijke gebruikers in de buitendienst.

De 17,3-inch TravelMate 7740 is ontworpen voor de moderne zakelijke gebruiker en biedt met zijn toonaangevende Intel® Core™-processor en uitstekende grafische oplossing de eersteklas prestaties die u ervan verwacht. Deze solide notebook is uitgerust met allerlei voorzieningen voor beveiliging en draadloze verbinding, zodat uw zakelijke werkzaamheden te allen tijde soepel verlopen.

Interessante Artikels