Alle artikels

Cooler Master introduceert twee alles-in-één-waterkoelers

Cooler Master heeft de MasterLiquid Pro 120 en 240 aangekondigd. De alles-in-één-waterkoelers beschikken over de eveneens nieuwe MasterFan Pro, die is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met radiators.

Europol en EUIPO richten organisatie op om piraterij en namaak te bestrijden

Onderzoeksorganisatie Europol heeft samen met het Bureau voor Intellectuele Eigendom van de Europese Unie een organisatie opgericht die piraterij en namaak moet bestrijden. De Intellectual Property Crime Coordinated Coalition, ofwel IPC3, moet onder andere onderzoek faciliteren.

Daum PotPlayer 1.6 build 62377

Er is met versienummer 1.6 build 62377 een nieuwe stabiele uitgave van Daum PotPlayer verschenen. Deze mediaspeler voor Windows wordt ontwikkeld door de Koreaan die ooit is begonnen met KMPlayer, dat nu door Pandora TV wordt uitgegeven. Daum PotPlayer heeft ingebakken ondersteuning voor een groot aantal formaten en is dus niet afhankelijk van los geïnstalleerde codecs. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:

Adobe Flash Player 22.0.0.209

Adobe heeft een update voor versie 22 uitgebracht van Flash Player. Met Adobe Flash Player is het mogelijk om Flash-content, voornamelijk swf-bestanden, op de computer af te spelen. Onder meer populaire videosites als YouTube en Google Video bieden hun bezoekers de mogelijkheid om video's met de stand-alone-Flash Player af te spelen. De populariteit neemt echter al enige tijd af ten gunste van html5. In deze update zijn de volgende problemen verholpen:

Europese Commissie neemt Privacy Shield-overeenkomst officieel aan

De Europese Commissie heeft de Privacy Shield-overeenkomst tussen de Europese Unie en de VS officieel aangenomen. De deal treedt meteen in werking en vanaf augustus kunnen bedrijven een verzoek voor certificering indienen.

Snelste Pricewatch-prijsdalers - Development-iteratie #88

Onze developers hebben de ontwikkeling van iteratie #88 afgerond. In deze sprint werd aan veel verschillende projecten gewerkt, waaronder Pricewatch Deals, nawerk van de https- en BenchDB-projecten en voorbereidingen voor de upgrade naar php7.

Nederlandse rechter veroordeelt Apple tot vergoeden compleet nieuwe iPhone

Wie een iPhone koopt die gebreken vertoont binnen de garantieperiode, hoeft niet akkoord te gaan met een vervangend refurbished model. Dat heeft de rechtbank van Amsterdam bepaald. Apple moet een vrouw het bedrag voor een nieuwe iPhone verstrekken.

Win een bètakey voor World of Warcraft: Legion - Update

We hebben ze weer, een flinke voorraad keys voor de bètatest van World of Warcraft: Legion. We hebben ruim driehonderd keys, die we gaan verloten onder onze bezoekers. Mocht je een key winnen, dan kun je gelijk aan de slag; de test loopt al. Update: alle keys zijn vergeven.

ACM waarschuwt telecombedrijven vanwege schending regels netneutraliteit

De Nederlandse toezichthouder ACM waarschuwt telecombedrijven in het openbaar in verband met schending van de regels voor netneutraliteit. Volgens de toezichthouder zijn er aanbieders die sleutelen aan videoverkeer of bepalen via welk apparaat mensen online gaan, en dat mag niet.

Diverse organisaties Tilburg offline door stroomstoring universiteit - update

Studenten en docenten van de Tilburg University kunnen dinsdagochtend niet mailen of bellen. De ict-infrastructuur is uitgevallen na een stroomstoring en het noodaggregaat nam de stroomvoorziening niet over. Internet is inmiddels hersteld.