Alle artikels

'Scale test' Sea of Thieves loopt tot zondagochtend en is vrij toegankelijk

Gameontwikkelaar Rare houdt dit weekend een scale test om te kijken hoe de servers van online piratengame Sea of Thieves draaien bij grotere spelersaantallen. In tegenstelling tot de gesloten bèta van eind januari en vorige week, kan iedereen dit weekend meedoen.

Google Assistant krijgt meertalige ondersteuning en breidt uit naar 30 talen

Gebruikers kunnen later dit jaar afwisselend Engels, Duits of Frans spreken tegen de Google Assistant, die daarvoor meerdere talen ondersteunt. De toevoeging is onderdeel van een grote update, die ook ondersteuning voor het Nederlands brengt.

Beursgangaanvraag Dropbox toont krimpend verlies en stagnerend aantal gebruikers

Dropbox heeft 500 miljoen gebruikers en draait jaar op jaar steeds minder verlies. 11 miljoen van die gebruikers betalen voor extra features en het bedrijf heeft ook 300.000 zakelijke klanten. Dat blijkt uit de documenten omtrent de beursgang van het bedrijf.

Kingdom Come: Deliverance - Goede game verborgen onder problemen

Kingdome Come: Deliverance verdient kritiek voor de vele bugs, glitches en andere hindernissen. Toch gaat er een prachtige, sfeervolle, meeslepende game onder schuil.

Twitter maakt het gemakkelijker voor bedrijven om chatbots in te zetten

Twitter gaat het versturen van geautomatiseerde reacties door bots vergemakkelijken. Bedrijven kunnen hier aanspraak op maken, en krijgen dan een limiet van vijf reacties per DM, per 24 uur, voor elke reactie die er ontvangen wordt.

Samsung brengt aangepaste versie Opera Max uit voor Galaxy-smartphones

Samsung heeft een aangepaste versie van de Opera Max-browser uitgebracht. Met de browser is het mogelijk om data te besparen door compressie toe te passen op de binnenkomende data. De Max-browser werd vorig jaar door Opera zelf nog offline gehaald.

Google: eerste smartphones met Android Go komen tijdens Mobile World Congress

Google heeft laten weten dat de eerste smartphones met Android Go, een uitgeklede versie van Android Oreo, volgende week worden aangekondigd. Dan is het Mobile World Congress. Kort daarna moeten de toestellen ook daadwerkelijk in de winkel liggen.

Archos komt met fysieke 'portemonnee' voor cryptomunten

Archos heeft de Safe-T mini aangekondigd, een klein apparaatje dat bedoeld is om digitale munten op te slaan. Het werkt met een persoonlijke key die aan het apparaat is gekoppeld, en volgens Archos is er onder andere ondersteuning voor Bitcoin en Ethereum.

1Password gaat wachtwoorden controleren via Have I Been Pwned

1Password is een van de eerste diensten die gebruik gaat maken van de vernieuwde database van Have I Been Pwned, om ingevoerde wachtwoorden te controleren. Voorlopig gaat het nog wel om een proof of concept.

Politie houdt twee verdachten aan voor afpersing KPN

De politie heeft in de afgelopen week twee Slowaakse mannen aangehouden die ervan verdacht worden KPN afgeperst te hebben. De mannen claimden bedrijfsgevoelige gegevens van KPN in handen te hebben.