Alle artikels

Topman WhatsApp: advertenties in status-weergave wordt primaire verdienmodel

Het plaatsen van advertenties in de status-weergave van WhatsApp wordt de primaire manier van geld verdienen voor de chatapp, zo zegt een topman. Tot nu toe is WhatsApp sinds zijn oprichting advertentievrij geweest.

Talpa koopt Nederlands YouTube-kanaal StukTV

Talpa neemt het Nederlandse YouTube-kanaal StukTV over. Het is voor het eerst in Nederland dat een mediabedrijf een YouTube-kanaal koopt. StukTV werkte sinds 2016 al samen met RTL, maar daar komt door de overname een einde aan.

Tweakers Podcast #30 - Duur Apple-spul, quantuminternet en Tweakers Gaming Live

Het is net Halloween geweest, dus de Tweakers Podcast mag deze week ook wel over spannende dingen gaan toch? En dus praten we deze week over dingen die we graag willen doen, ook al zijn we er wel een beetje bang voor.

Desktop Best Buy Guide - November 2018

Deze maand hebben we drie systemen samengesteld om de donkere wintermaanden door te komen. Drie gamesystemen moeten je voorlopig kunnen vermaken.

Facebook werkt aan techniek om video's automatisch te voorzien van omschrijving

Facebook is bezig met het ontwikkelen van een techniek die automatisch beeldherkenning toepast op video's en probeert een samenvatting te maken in tekst van wat er gebeurt. Facebook noemt de functie VideoStory.

Foto's tonen prototype van Lumia 950-opvolger die nooit uitkwam

Er zijn foto's verschenen van een Microsoft-smartphone die vermoedelijk de Lumia 950 had moeten opvolgen. De telefoon heeft een metalen ontwerp met antennelijnen, waar de Lumia 950 een behuizing van kunststof heeft. De telefoon draait op een Qualcomm Snapdragon 820.

Google zet functie voor gepersonaliseerde stickers in toetsenbord Gboard

Google heeft een functie in Gboard gezet voor het toevoegen van gepersonaliseerde stickers. De software neemt een foto van het gezicht en probeert met machine learning onder meer gezichtseigenschappen en haardracht te achterhalen.

Gerucht: deal van Apple om Leap Motion over te nemen ketste op laatste moment af

Apple heeft twee keer geprobeerd om maker van bewegingscontrollers Leap Motion over te nemen, meldt Business Insider. De tweede keer, dit voorjaar, ketste de deal af een paar dagen voordat beide bedrijven de handtekening zouden zetten.

Fortnite staat op bijna helft van Nintendo Switch-exemplaren

Fortnite staat nu bijna op de helft van alle verkochte exemplaren van de Nintendo Switch. Dat zegt de fabrikant van de console. Alleen Mario Kart 8 Deluxe en Super Mario Odyssey lijken op meer Switch-consoles te staan.

Apple zet 'accuconditie'-functie in iPhone X en iPhone 8

Apple heeft in iOS 12.1 de functie om de prestaties te verminderen om onverwacht uitvallen van de apparaten te voorkomen geactiveerd voor de iPhone X, iPhone 8 Plus en iPhone 8. Die hadden die functie tot nu toe niet.

Interessante Artikels