Acer


 


 

 


Acer stelt u een waaier van laptops voor , en voor elk wat wils:

 


 

een greep van de mogelijkheden hieronder:

 

De Aspire 7745 biedt high-definition weergave op een 17,3-inch breedbeeldscherm, en combineert dat met prachtig surroundgeluid voor geweldig entertainment. Deze excellente notebook voert u mee naar een nieuwe wereld vol digitale entertainment en communicatie, met behulp van de geavanceerde Intel® Core™-processor, het optionele Blu-ray Disc™-station en de betrouwbare connectiviteit.

De 13.3-inch TravelMate Timeline 8372T is de ideale notebook voor mensen uit het MKB die veel onderweg zijn.


De uitstekende prestaties van de Intel® Core™-processor gaan vergezeld van geavanceerde grafische technologie, toonaangevende beveiligingsvoorzieningen en goede beheermogelijkheden in een betrouwbaar en milieubewust platform.


Deze dunne en lichte notebook heeft een batterijduur van 8 uur, wat perfect is voor bijvoorbeeld zakelijke gebruikers in de buitendienst. De 17,3-inch TravelMate 7740 is ontworpen voor de moderne zakelijke gebruiker en biedt met zijn toonaangevende Intel® Core™-processor en uitstekende grafische oplossing de eersteklas prestaties die u ervan verwacht.


Deze solide notebook is uitgerust met allerlei voorzieningen voor beveiliging en draadloze verbinding, zodat uw zakelijke werkzaamheden te allen tijde soepel verlopen.


ACER business pc's eine en slanke Veriton L670G-desktop is een ‘groene’ pc boordevol geavanceerde bestands- en netwerkbeveiliging, eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden en gebruiksvriendelijke beheerfunctionaliteit. De Veriton L670G combineert de nieuwste hardware met een ultrakleine behuizing en biedt snelle en efficiënte multitaskingprestaties. Bovendien zijn ook het Acer Veriton ControlCenter, Acer Client Manager en de op TPM gebaseerde Acer Security Suite aanwezig.


Al met al voldoet deze minidesktop ruimschoots aan de hedendaagse zakelijke computervereisten.De Veriton Z431-serie is een zakelijke alles-in-ééncomputer van 21,5 inch met een Full HD multi-touch scherm. Dit systeem is ideaal voor gebruikers in het midden- en kleinbedrijf die krachtige prestaties, connectiviteit, beveiliging en controle nodig hebben. Dankzij het compacte ontwerp vindt deze pc overal een plekje en hij kan zelfs aan de muur worden bevestigd.


Interessante Artikels